Csak a kislányára tudott gondolni, amikor rosszul lett: így van most a magyar lemezlovas

Forrás: www.djdominique.hu -
agyérgörcs lemezlovas rosszullét Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyérgörccsel szállítottak kórházba szerdán Várkonyi Attilát. Dj Dominique most már jól van. Azt mondja, nem a rosszulléttől ijedt meg, hanem attól, hogy nem tudja felnevelni kislányát.

A Retro Rádió Dj-je a Blikknek nyilatkozott, elmondta, hogy van most.

DJ Dominique agyérgörcs miatt lett rosszul Forrás: www.djdominique.hu

"Nekem és a páromnak azt a picikét fel kell nevelnünk. (...) Fogalmazzunk úgy, hogy minden jól végződött. Most már jól vagyok. De hatalmas szerencsém volt. Bele sem merek gondolni, mi történt volna akkor, ha elindulok, és a volán mögött leszek rosszul, baleset okozok és megsérül miattam más. Vagy ha komolyabb a baj, mi lesz a családommal? Valószínű agyérgörcsöm volt, valami elzárta a véráramlás útját" - mondta Várkonyi, aki a rádió épületében lett rosszul. "Végeztem a rádióban és elindultam volna a fellépésemre, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre és a közelemben lévő Dénes Tominak csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire, egészen addig, míg kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden."

A lemezlovas elhatározta, hogy visszavesz a tempóból, hiszen a családja a legfontosabb számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.