Hirtelen rosszul lett és rohammentő vitte kórházba a Nemzet Sportolóját - ilyen állapotban van most

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Nemzet Sportolója Jónyer István rosszullét asztalitenisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jónyer István négyszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok asztaliteniszező, a Nemzet Sportolója egy baráti összejövetelen lett rosszul a minap, ahonnan rohammentő szállította kórházba. 

A 71 éves Jónyer István múlt pénteken egy baráti összejövetelen lett rosszul.

"Alig kezdtük el a bulit, amikor azt éreztem, hogy forog velem a világ. Kimentem a levegőre, de mire kiértem, már le kellett ülnöm, mert a fülem is zúgott, illetve a szédülés is fokozódott. Nem akarom szaporítani a szót, mentő érkezett, ami a Honvédkórházba hozott"

- mondta a Nemzet Sportolója.

Jónyer István a Nemzet Sportolói társaság tagja Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az asztalitenisz-legenda szerencsére már sokkal jobban van, de egyelőre még kórházban tartják, de nagyon bízik benne, hogy rövidesen hazamehet - írja az Origo.

"Kicsit vissza kell vennem a tempóból, mert jelzett a testem, hogy egyre jobban kizsigerelem a szervezetem. Szóval, hogy később is pingpongozhassak, találkozhassak a világbajnok társaimmal és természetesen a gyerekekkel, hogy népszerűsítsem a sportolást, fékezek egy keveset, mert még messzire akarok elérni"

- magyarázta Jónyer István.

Az öltözőben esett össze a 29 éves sportoló: nem tudták megmenteni az életét

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.