Kétszer majdnem belehalt a Covid-19-be a vírustagadó modell: "Azért éltem túl, hogy elmondhassam a történetemet"

tüdőgyulladás vírustagadók koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat hét alatt kétszer került a halál torkába a vírustagadó modell, Holly McGuire, akinek mindössze 15 százalék esélyt adtak az orvosok a túlélésre.

A brit erotikus modell néhány hónappal ezelőtt még azt vallotta, hogy ő egyáltalán nem tart a koronavírustól, hiszen egészségesen él, nem iszik, nem dohányzik, egészséges ételeket fogyaszt.

Majd teljesen megdöbbent, amikor júliusban pozitív lett a koronavírus-tesztje, és egy borzalmas időszak vette kezdetét. A tesztet követően kórházba került, kómába esett, összeomlott a tüdeje, az orvosok csupán 15 százalékot adtak neki az életben maradásra.

"Azért éltem túl, hogy elmondhassam a történetemet: kétszer majdnem belehaltam.

Vírustagadó voltam, oltásellenes voltam, most őszintén mondhatom az embereknek, hogy a Covid valódi! Az oltás életet ment; ami velem történt, bárkivel megeshet" - mondta Holly.

A sors furcsa fintora, hogy Holly korábban azzal kereste a kenyerét, hogy covidfétises férfiak különleges igényeit elégítette ki: maszkot viselt vetkőzés közben a felvételeken, tüsszentést, köhögést imitált, hogy az ügyfelei kedvében járjon - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.