Hat hét alatt kétszer került a halál torkába a vírustagadó modell, Holly McGuire, akinek mindössze 15 százalék esélyt adtak az orvosok a túlélésre.

A brit erotikus modell néhány hónappal ezelőtt még azt vallotta, hogy ő egyáltalán nem tart a koronavírustól, hiszen egészségesen él, nem iszik, nem dohányzik, egészséges ételeket fogyaszt.

Majd teljesen megdöbbent, amikor júliusban pozitív lett a koronavírus-tesztje, és egy borzalmas időszak vette kezdetét.  A tesztet követően kórházba került, kómába esett, összeomlott a tüdeje, az orvosok csupán 15 százalékot adtak neki az életben maradásra.

"Azért éltem túl, hogy elmondhassam a történetemet: kétszer majdnem belehaltam. Vírustagadó voltam, oltásellenes voltam, most őszintén mondhatom az embereknek, hogy a Covid valódi! Az oltás életet ment; ami velem történt, bárkivel megeshet" - mondta Holly.

A sors furcsa fintora, hogy Holly korábban azzal kereste a kenyerét, hogy covidfétises férfiak különleges igényeit elégítette ki: maszkot viselt vetkőzés közben a felvételeken, tüsszentést, köhögést imitált, hogy az ügyfelei kedvében járjon - írja a Daily Star.