vecsernyés dávid tornász baleset verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vecsernyés Dávidnak nem úgy sikerült a hétvégi szombathelyi Hungarian Grand Prix, ahogyan szerette volna, ugyanis kiszakadt a karja a vasárnapi döntőben.

A magyar válogatott két arany-, három ezüst- és négy bronzéremmel zárt a hétvégi, szombathelyi Hungarian Grand Prix-n, ahol az aranyéremre esélyes Vecsernyés Dávid keze a tornászszakzsargon szerint "kiszakadt" a nyújtó vasárnapi döntőjében.

A gyakorlat utolsó negyedében az egykaros óriáskör alsó szakaszában kicsúszott a nyújtó vasa a szer Európa-bajnoki bronzérmese bal kezéből, és szó szerint arccal érkezett földre.

A brutális balesetről készült felvételt a tornász meg is osztotta a közösségi oldalán, ahol beszámolt arról, hogy van a történtek óta.

"Lehet egy tornász bármennyire felkészült fizikálisan és mentálisan, de néha szembe kerülünk olyan körülményekkel, amik ellen tehetetlenek vagyunk. Szerencsére nem lett komolyabb bajom, túléltem"

- írta a bejegyzésében Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.