Közösségi oldalán könyörög pénzért Damu Roland: "Két hete nem tudok dolgozni"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség Damu Roland pénz segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Privát Facebook-oldalán, de nyilvános posztban könyörög segítségért Damu Roland. Azt kéri az ismerőseitől és követőitől, hogy küldjenek neki pénzt.

Damu Roland segítségkérő posztjában azt írja, megromlott az egészségi állapota, nem tud dolgozni, ezért lenne pénzre szüksége.

Damu Roland pénzt kért ismerőseitől Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Sajnos lassabban és nehezebben gyógyulok, mint gondoltam. Két hete nem tudok dolgozni. Tisztelettel kérem azokat az embereket, akik akarnak és tudnak segíteni nekem, tegyék meg! Sajnos most csak pénzre van szükségem, hogy a lakhatásom és a gyógyszereim kiváltása ne okozzon gondot. Nem volt könnyű megírni ezt a posztot, de most a muszáj nagy úr" - álla a bejegyzésben, amit a Bors szúrt ki. A színész a bankszámlaszámát is megjelenítette. A rajta segítőknek személyes születésnapi vagy névnapi köszöntést ígért.

Damu szeptember 18-án posztolt arról, hogy nagyon beteg, éjszakákon át sírt, mert azt hitte nem lesz tovább.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.