A TV2 sikeres sorozatsztárja volt egykor, most pénzért könyörög a Facebookon a beteg színész

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség Damu Roland Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Rolandot az ország egykor a Jóban Rosszban sorozatban ismerhette meg, ám élete derékba tört, amikor erőszakos viselkedése miatt börtönbe került. Bár megnősült és gyereke is született, magánélete ismét negatív fordulatot vett, és szerepekkel sem bombázzák. A színész azt állítja, beteg, és hetek óta a Facebookon kér pénzt követőitől. 

Újabb posztot tett közzé a Facebookon Damu Roland, amiben ismét pénzt kér azoktól, akik kedvelik őt. "SEGÍTS KÉRLEK! A MEGÉLHETÉSEMÉRT küzdök. A mai vizsgálat alapján, megrepedt a hangszálam és bevérzett a torkom a tüdőgyulladás mellett. Nem bírok dolgozni" - írja.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Vannak, akik továbbosztották a posztját, mások azonban kritikával illetik a színészt.

„Eddig sajnáltam! A legkönnyebb kéregetni", „Fizesse meg a gyerektartás elmaradást, és megnyugszik a lelke", „A lelkiismeret furdalás megbetegíti a lelket" - olvashatók a közösségi oldalon.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.