Megrázó részleteket árult el Fresh Andi a kemoterápiás kezelésről - Videó

mellrák videó Fresh Andi kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi megjárta a poklot az elmúlt hónapokban, de szerencsére már jól van. A Tények Plusz műsorában beszélt arról, hogy élte meg a kemoterápiát és kik segítették leginkább a gyógyulását.

Fresh Andi január 15-én lett figyelmes egy csomóra a mellében: hamar kiderült, hogy rosszindulatú daganatról van szó. Először olyan volt az egész, mintha egy filmet nézett volna, de sok ideje nem volt gondolkodni, február 8-án volt az első kemoterápiás kezelése. Egy dolgot mindenesetre megfogadott: a kemoterápia okozta fájdalmas és gyötrő rosszulléteknek nem adott több időt 4 napnál.

- mesélte Andi, akinek az első kezelés után 13 nappal maradt a kezében a haja. Végigbőgte, amikor párja levágta a haját, néha úgy érezte, nem bírja tovább. Párjával még az első kemoterápia előtt összeházasodtak, ő tartotta benne a lelket a kezelések során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.