Beteg Erzsébet királynő: Buckingham-palota szóvivője nyilatkozott az állapotáról

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
betegség Buckingham-palota II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lemondta észak-írországi útját II. Erzsébet. A királynőnek pihenést javasoltak az orvosai. 

"A királynő vonakodva fogadta el az orvosi tanácsot, hogy a következő néhány napban pihenjen. Őfelsége jó hangulatban van, és csalódott, hogy már nem tud elutazni Észak-Írországba, ahol ma és holnap egy sor kötelezettséget vállalt volna" - nyilatozta a A Buckingham-palota szóvivője.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

"A királynő a legmelegebb jókívánságait küldi Észak-Írország népének, és örömmel várja, hogy a jövőben is ellátogathasson hozzájuk" - tette hozzá.

A hírek szerint a 95 éves uralkodó nem koronavírusos, a Mirror úgy tudja, a jövő hónapban már részt vesz egy éghajlatváltozási konferencián Glasgow-ban.

Ez is érdekelhet: Módosított a végrendeletén II. Erzsébet királynő

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.