Kórházba vonult II. Erzsébet királynő: ezt közölte a palota szóvivője

Forrás: AFP/Chris Jackson -
kivizsgálás kórház II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buckingham-palota csütörtök éjszaka tájékoztatott arról, hogy II. Erzsébet királynő szerda délután kereste fel a kórházat, hogy vizsgálatokat végezzenek rajta. Csütörtökön azonban már visszatérhetett Windsorba.

A palota szóvívője mindössze annyit közölt, hogy az uralkodó jó hangulatban van. Hogy melyik kórházban vizsgálták és milyen okból, arról nem adott információt, és valószínűleg a későbbiekben is hallgatni fognak erről. A királyi család magasrangú családtagjainak egészsgügyi állapotáról mindig csak a nagyon szükséges minimumot közlik.

II. Erzsébet szerdán ment kórházba Forrás: AFP/Chris Jackson

Brit sajótértseülések szerint a kórházi kivizsgálás nincs összefüggésben a koronavírus-járvánnyal, az uralkodó egyébként mindkét oltást megkapta már. A királynő hivatalos a november 1-jén kezdődő nemzetközi környezetvédelmi csúcstalálkozóra Glasgowba, és ezt a programot nem is mondták le.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.