"Tudjuk, hogy baj van" - Korda György és Balázs Klári mindent megtesznek azért, hogy ne romoljon a helyzet

Forrás: Viasat3 -
Korda György harmadik oltás Balázs Klári járvány oltás negyedik oltás koronavírus koronavírus elleni vakcina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsés helyzetben van az ország legnépszerűbb zenész házaspárja. Korda Györgynek és Balázs Klárinak ugyanis egyetlen fellépést sem kellett lemondani eddig a koronavírus-járvány miatt. Mindent meg is tesznek azért, hogy biztonságban találkozhassanak a rajongókkal.

Korda György és Balázs Klári az elsők között vette fel a harmadik oltást és élénk figyelemmel követik, hogyan alakul a járvány itthon. Nyomós okuk is van erre, ugyanis decemberben tetőzhet a negyedik hullám, ők pedig számos fellépést terveznek az év utolsó hónapjára is.

Forrás: Viasat3

"Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy eddig egyetlen koncertünket sem mondták le, de természetesen óvatosak vagyunk. Annyit tudunk tenni, hogy a saját példánkkal járunk elöl, és ha kell, akkor bizony a negyedik oltást is be fogjuk adatni. Nekünk meggyőződésünk az, hogy csakis az átoltottsággal lehet ezt megúszni!" - kezdte a Metropolnak Korda György.

A házaspár mindenhová maszkban jár, egyedül csak a színpadon veszik le. Habár a járvány ellenére még meg tudják tartani a koncertjeiket, a rajongókkal már nem tudnak olyan szoros kapcsolatot ápolni, mint korábban. Kordáék sok tízezer ember között megfordulnak a fellépéseik során, idősek és fiatalok is szívesen fotózkodnak velük, de most sem erre, sem az ölelkezésekre nincs lehetőség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.