"Nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben" - Elkapta a koronavírust Dombóvári István

Fotó: Polyák Attila/Origo -
család egészség Dombóvári István koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dombóvári István közösségi oldalán számolt be a szomorú hírről: ő és a családja is elkapta a koronavírust. 

"Elkaptam a koronavírust! Mindig komolyan vettem, de nem hittem, hogy ilyen lesz. Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis.

Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk. Soha, megközelítőleg sem voltam még ilyen beteg. Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta.

A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes. Az én feleségem egy hős, egy amúgyis törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem.
Még mindig arról, a szaros koronavírusról beszélek ám, amiről a mémek szólnak!

Mikor nagy nehezen lement a gyilkos láz, jött a többi. A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön! Túl vagyok egy hetes infúziós kúrán. Enni, állni, sőt beszélni se nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni!

(bár a szövődmények még érkezhetnek)
Ha nincs a háziorvosom, Ladoniczky Zoltán, akkor belehalok, ez nem is kérdés. Ez a szar, jön, lát és visz mindent.... A KORONAVÍRUS KIB*SZOTTUL LÉTEZIK!" - írja a a Facebook-oldalán Dombóvári, majd mindenkit óvatosságra int.

"Legyél minél kevesebbet emberek között. Tudom, ez nem normális! De ez az időszak, ez a helyzet sem az!!! Az életetek múlhat minden apró döntésen!!!
Lemondom az idei összes fellépésem, nem látom biztosítottnak sehol azt, hogy a vírus ne terjedjen tovább! További szeparáció nem megoldható!!!! Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból!
Majdnem elvesztettem mindent" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.