"Próbálta tolni magát az út felé..." - kutyája mentette meg Schobert Norbi életét

kutya szomszéd Rubint Réka stroke Megérzés Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbira vigyáznak odafent, ugyanis csodával határos módon épült fel augusztus 26-i agyvérzéséből. Rubint Réka a Frizbi című műsorban mesélt arról, hogy a mai napig bántja, hogy nem hallgatott a megérzésére: Norbinak már rég haza kellett volna érnie. 

Rubint Réka volt a Life TV Frizbi című műsorának a vendége, ahol arról beszélt, pontosan mi is történt azon a napon, amikor Norbi stroke-ot kapott. A mai napig hálát adnak az égnek, hogy a fitneszguru felépült, hisz ahogy a házuk kamerafelvételéből kiderült, Norbi 45 percig feküdt a házuk előtt magatehetetlenül - írja a Ripost.

Réka máig sem érti, miért nem hallgatott a megérzésére, amikor furcsállotta, férje miért nem ért még haza a futásból augusztus 26-án. Végül elhessegette a vészjósló gondolatokat, miközben Norbi már magatehetetlenül feküdt a házuk előtt. Végül a szomszéd csengetett be hozzájuk, ő vette észre, hogy nagy a baj.

Rubint Réka érezte, hogy baj van. Forrás: TV2

- mesélte Réka Hajdú Péternek és azt is hozzátette, hogy Norbi életét a szomszéd, illetve Hacsi kutyájuk mentette meg. A fitneszguru ugyanis a sövény mögött esett össze, így senki sem láthatta a testét. Próbálta mozgatni a lábát és a kezét, de kiabálni nem tudott.

- mondta Réka, aki arról is hosszan beszélt, hogyan változtatta meg az életüket a stroke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.