Schobert Norbira vigyáznak odafent, ugyanis csodával határos módon épült fel augusztus 26-i agyvérzéséből. Rubint Réka a Frizbi című műsorban mesélt arról, hogy a mai napig bántja, hogy nem hallgatott a megérzésére: Norbinak már rég haza kellett volna érnie. 

Rubint Réka volt a Life TV Frizbi című műsorának a vendége, ahol arról beszélt, pontosan mi is történt azon a napon, amikor Norbi stroke-ot kapott. A mai napig hálát adnak az égnek, hogy a fitneszguru felépült, hisz ahogy a házuk kamerafelvételéből kiderült, Norbi 45 percig feküdt a házuk előtt magatehetetlenül - írja a Ripost.

Réka máig sem érti, miért nem hallgatott a megérzésére, amikor furcsállotta, férje miért nem ért még haza a futásból augusztus 26-án. Végül elhessegette a vészjósló gondolatokat, miközben Norbi már magatehetetlenül feküdt a házuk előtt. Végül a szomszéd csengetett be hozzájuk, ő vette észre, hogy nagy a baj.

Rubint Réka érezte, hogy baj van.Forrás: TV2

Azonnal futottam kifelé és láttam, hogy a szomszéd már felültette őt a kerítés mellé. Nézett rám értetlen arccal, és láttam, hogy lóg a jobb lába és a jobb karja. Nem tudott beszélni. A mentők nagyon hamar, percek alatt kint voltak, ahogy a mentőhelikopter is, hiszen stroke esetén a legfontosabb az időfaktor. A házunk be van kamerázva, onnan tudjuk, hogy Norbi addigra már 45 percet feküdt magatehetetlenül. Látszik, hogy megérkezik a házhoz futva. Majd próbálta beütni a kódot, de nem emlékezett rá. Többször próbálta, majd az látszik, ahogyan a feje bal oldalát elkezdi nyomogatni. Majd megtámasztja a jobb vállával a falat, de elvesztette a támasztékot és összezuhant a fal mellett "

- mesélte Réka Hajdú Péternek és azt is hozzátette, hogy Norbi életét a szomszéd, illetve Hacsi kutyájuk mentette meg. A fitneszguru ugyanis a sövény mögött esett össze, így senki sem láthatta a testét. Próbálta mozgatni a lábát és a kezét, de kiabálni nem tudott. 

Negyvenöt perccel azután, hogy rosszul lett, hazajött a szomszéd, és a Norbi észrevette. Próbálta tolni magát az út felé, de a szomszéd már a kapuján belül volt és éppen készült bezárni az elektromos kaput. A kutyánk érezte, hogy baj van és beállt a fotocella és a fal közé. Ezért jött vissza szomszéd és így látta meg Norbit"

- mondta Réka, aki arról is hosszan beszélt, hogyan változtatta meg az életüket a stroke.