"Azonnal takarodj ki!"- így kergették el a magyar rappert a tüdőgondozóból

Young G, Instagram -
betegség Young G egészség VV Béci fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágból ismert Béci, művésznevén Young G gyakorlatilag a tüdőgondozóban tudta meg, hogy átesett a koronavíruson. Felháborító bánásmódban részesült. 

A magyar rapper, művésznevén Young G hetekkel ezelőtt tüdőgyulladással küzdött otthon. Béci Instagramon mesélte el követőinek, hogy tüdőgondozóba ment kivizsgálásra, kideríteni: van-e szövődménye betegségének, majd, amit ezután mesélt, az felháborító.

Béci felvett két védőoltást is és eszébe sem jutott, hogy így elkaphatja a fertőzést. Először a röntgen alapján tüdőgyulladást állapítottak meg nála. Arról is mesélt, hogy négy tesztet is csináltatott, de mindegyiknek negatív lett az eredménye.

A háziorvosa tanácsára visszament a rapper, hogy kiderítse, miért nem akarják őt ellátni. Elmondása szerint senkit sem érdekelt, hogy segítséget kapjon, vagy, hogy kiderüljön, van-e szövődménye. Azóta telefonon még az orvosát sem éri el.

Young G, Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.