Vegán életmódja miatt halt bele a koronavírusba a férfi

Forrás: Fekete Rajmund -
halál oltásellenesség állatkísérlet oltás koronavírus koronavírus elleni vakcina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt még lehetőségünk sem volt védekezni a koronavírus ellen. Most már többféle vakcina is rendelkezésre áll, sokan mégsem veszik igénybe a védőoltást. Ők pedig az életükkel játszanak.

Két héttel 55. születésnapja előtt halt meg az a férfi, aki meglepő dologgal magyarázta, miért nem vette fel az oltást. A vegán életmódot folytató férfi azért nem oltatta be magát, mivel a vakcinákat állatokon is tesztelték. Ő pedig nem csak húst nem fogyasztott, hanem olyan gyógyszereket, egyéb termékeket sem használt, amik során baja eshetett az állatoknak.

Döntését megbánta, de már késő volt.

Illusztráció Forrás: Fekete Rajmund

Október végén lett pozitív a koronavírus-tesztje a brit Glynn Steelnek. A férfi állapota rohamosan romlani kezdett, november 2-án saját felesége, Emma vitte be őt a kórházba. Glynn két hetet töltött az intenzív osztályon, de az orvosoknak sajnos nem sikerült megmenteni az életét.

- idézte fel Glynn utolsó szavait felesége a The Sun című napilapnak a Bors szerint. Emma, férjével ellentétben már kétszer beoltatta magát, és igyekszik másoknak is hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a vakcina felvétele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.