Szívszorító: Kóbor János ágyánál fohászkodik a felesége, Zsóka

Kóbor János kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, nem javul Kóbor János állapota: a zenészt még mindig mélyaltatásban tartják. Felesége, Zsóka mindennap bemegy hozzá és az ágyánál fohaszkodik. 

"Nincs változás Mecky állapotában. A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik" – nyilatkozta a Blikknek Trunkos András, a zenekar menedzsere.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Úgy tudni, Kóbor koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolják.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.