Megtörte a csendet az Omega menedzsere: Kóbor János állapotáról beszélt

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kóbor János Omega koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel ezelőtt került Kórházba Kóbor János. A zenészről annyit tudni, hogy mélyaltatásban tartják, a rajongók imádkoznak érte. Most az Omega menedzsere, Trunkos András beszélt arról, hogy van a legendás zenész. 

Trunkos a Tények Pluszban beszélt arról, hogy Kóbor állapotában nem állt be változás, ami aggasztó, ugyanis a zenész még mindig mélyaltatásban, lélegeztetőgépen van az egyik fővárosi kórházban.

Többet azonban nem árult el, ugyanis még a kórházba kerülés előtt maga Kóbor János azt kérte, bármi történne vele, ne osszanak meg információt az állapotáról a külvilágnak.

A rajongók és a zenésztársak továbbra is egy emberként szorítanak azért, hogy Kóbor János mihamarabb meggyógyuljon.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.