Nádai Anikó már hosszú évek óta tervezte, hogy megműtteti az orrát. A korrekciónak elsősorban egészségügyi okai voltak, végül az esztétikai problémáját is orvosolták. A műsorvezetőnő így érez a műtét után.

Nádai Anikó egy régóta tervezett álma valósult meg azzal, hogy megműtötték az orrát. Műsorvezetőként fontos számára is a megjelenés, és tartott attól, hogy mi lesz, ha nem tetszik neki a végeredmény. Nem akart a közönség előtt titkolózni, ezért is kommunikált róla közösségi média oldalán, de elmondása szerint: a műtéttől nem lett plasztikafüggő.

"Gyakorlatilag évekig tartó kutatómunka előzte meg az operációt, hiszen mégiscsak az arcomról van szó. Tartottam tőle, hogy esetleg félresikerül a műtét vagy nagyon „mű" lesz a végeredmény, ezért több orvosnál jártam konzultáción"- mondta a műsrovezetőnő.

 "Egy szem fájdalomcsillapítót sem szedtem be, egyáltalán nem fájt a műtét után. Viszont sok kellemetlenséggel jár egy ilyen operáció. Csak ülve tudtam aludni, és még úgy is csak alig kaptam levegőt, ezért nagyon keveset aludtam. Egy hétig csak feküdtem, de bevallom, jólesett a pihenés, főleg, hogy a kisfiamtól és Petitől teljes kiszolgálást kaptam" - mesélte Anikó.