150 ezer forintot ad egy magyar cég annak a dolgozónak, aki beoltatja magát

Forrás: Shutterstock -
jutalom az oltásért Balatoni Hajózási Zrt. 150 ezer forint az oltásért koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben még javában tart az oltási akcióidőszak, amikor is regisztráció nélkül, bárki felveheti a védettséget nyújtó vakcinát. Akadnak cégek, amik különös módon motiválják dolgozóikat!

A Rossmann után egy újabb magyar cég is bejelentette, hogy extra jutattásban részesülnek azok a dolgozóik, akik felveszik a koronavírus elleni védőoltást. A Balatoni Hajózási Zrt. bruttó 150 ezer forintnak megfelelő összeget ad, ha december 15-ig felveszi valaki legalább az első vakcinát. A jutalmat pedig legkésőbb december 20-ig ki is fizeti a cég.

A céljuk, hogy tavaszra az egész állomány védett legyen Forrás: Shutterstock

Azok a munkavállalóik is jogosultak a juttatásra, akik már korábban felvették az oltást, illetve azok is, akik korábban átestek a betegségen, vagy pillanatnyilag nem olthatók, amennyiben jövő év március 15-ig megkapják az oltást. A cég oltakozási kedvet növelő akciójának célja vélhetően az, hogy a tavaszi turisztikai szezon indulására teljesen védett munkaállománnyal rendelkezzenek – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.