Aggódnak a rajongók a műtét előtt álló gyönyörű modellért, Gelencsér Timiért

műtét Gelencsér Tímea aggodalom rajongók Gelencsér Timi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárja, a csodaszép Gelencsér Tímea hatalmas dologra készül, ugyanis nemsokára meg fogják műteni őt. A hírt a legutóbbi Instagram bejegyzésében jelentette be.

Gelencsér Tímea nemrég a nyaralásáról posztolt közösségi oldalán, ahol utalt az előtte álló műtétre is, ami aggodalmat ébresztett a követői között.

Ahogy a modell írja:

"Ígérem, a jövő héttől már maradok a hátsómon ( mondjuk kénytelen leszek a műtét miatt), de addig is: szia Athén!"

-írta Timi a fotó mellé.

A rajongói is figyelmeztették arra, hogy a pörgésnek és a túlhajszoltság nem lesz jó vége. Egyik követője a következőt írta a bejegyzés alá:

"Nagyon tetszik pörögni kisasszony! Nem lesz jó vége!"

Timi igyekezett mindenkit megnyugtatni, és elárulta, hogy mandulaműtét előtt áll, így két hétig mindenképpen kényszerpihenőn lesz.

December 15-én indul a Kon-Tour a life.hu-n, amelyben hat hazai influencer avatja be a nézőket a sminkkel, szépségápolással, sporttal és divattal kapcsolatos tippjeibe. Gelencsér Timi mellett olyan influencerek adnak szépség tippeket, mint Smaltig Dalma, Markó Rebeka vagy Papp Inez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.