Szörnyű veszteség: elhunyt az Álarcos énekes sztárjának kisbabája

agydaganat Nick Cannon gyermeke Álarcos énekes sztárja Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 5 hónapot élt a népszerű műsorvezető kisbabája, akit súlyos betegséggel kezeltek, ám a kór legyőzte az aprócska szervezetet.

A népszerű tévés műsorvezető maga jelentette be, hogy elhunyt 5 hónapos kisfia. Nick Cannon az amerikai Álarcos énekes házigazdája az önálló show-jában osztotta meg a szörnyű hírt a közönséggel. Nick és felesége, Alyssa Scott idén júniusban ünnepelte hetedik gyermekük megszületését, de sajnos nagyon hamar kiderült, hogy valami nincs rendben a Zen névre keresztelt fiúval.

„Mindig feltűnt, hogy köhög, ezért meg akartam nézetni. Érdekes légzése volt, és kéthónapos korára észrevettem, hogy neki is szép, méretes feje van. Nem gondoltunk semmi rosszra, de el akartam vinni az orvoshoz. Azt hittük, csak rutinvizsgálat lesz" – mesélte a műsorvezető a Blikk szerint.

Zennél hydrocephalust diagnosztizáltak, aminek során folyadék halmozódik fel az agy mélyén lévő üregekben. Ez pedig folyamatos nyomást gyakorol az agyra. Az orvosok később rosszindulatú daganatot is találtak a kisfiú fejében. Zen agyműtéten esett át, és bár az orvosok megszüntették a folyadékot, Cannon elmondása szerint a dolgok hálaadáskor rosszabbra fordultak.

„Azon a hétvégén arra törekedtem, hogy a lehető legtöbb minőségi időt töltsem Zennel. Vasárnap felkeltünk, kimentünk az óceánhoz vele és Alyssával, majd vissza kellett repülnöm New Yorkba a bemutatóra. Útban a reptérre jött a hívás, hogy sürgősen menjek vissza Zenhez" – idézte a lap a könnyeivel küszködő műsorvezetőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.