A mellrák után tüdődaganattal diagnosztizálták a magyar színésznőt

Tallós Rita mellrák tüdőrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer kellett megbirkóznia a rákkal Tallós Ritának. Előbb mell-, hat évvel később tüdődaganatot diagnosztiáltak nála. A színésznőnek az élete és az életről alkotott felfogása is megváltozott a betegség miatt: sok mindenről másként gondolkozik azóta. 

"Pontosan tudom, hogy ezt a rákot mi okozta, vagy miért okoztam magamnak. Meggyőződésem, hogy lelki eredetű a legtöbb ilyen betegség. Ha az ember rendet csinál magában, akkor nincs, ami nyomassza, nincs olyan probléma, amivel állandóan kel és fekszik, és azon gondolkodik. Úgy gondolom, hogy amiken nem lehet segíteni és nem lehet változtatni, azt el kell fogadni úgy, ahogy van és le kell tenni" – mondta el a Tények Plusznak Tallós Rita, és hozzátette, a családja mindvégig támogatta, férje a sugárterápia alatt vette feleségül.

A színésznő ma már újra teljes erővel dolgozik. Színdarabot rendez, játszik, de egy tőle igazán szokatlan fotózást is kitalált.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.