Rúzsa Magdi babái Rúzsa Magdi hasa Rúzsa Magdi hármasikrek Rúzsa Magdi egészsége hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi idén nem csak új lemezével lepte meg rajongóit, hanem bejelentette azt is, hogy állapotos. Az énekesnő követőit azonban nem csak ez a hír sokkolta, hanem a tény is, miszerint kedvencük hármasikreket hord a szíve alatt.

Magdit az elmúlt napokban több vizsgálatnak is alávetették, legutóbb például megnézték, minden rendben van-e a szívével. Nem viseli-e meg túlságosan a szervezetét a terhesség? Az orvosok folyamatosan figyelik Magdi és a babák állapotát.

"Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik"nyilatkozta Rúzsa Magdi a Blikknek. Az énekesnő a hétvégén egy friss fotót is megosztott magáról, amin jól látszik, valóban hatalmas lett a pocakja.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.