Alig egy hónapos, de már saját jakuzziban pancsol Berki Krisztián kislánya

Berki Mazsi sztár Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi odafigyelnek kislányuk egészségére. A baba alig több, mint egy hónapos, de édesanyja már most baba spába jár vele. 

Berki Renáta az Instagramon oszotta meg kislányával közös spa-élményeit, melyeket egy hazai csecsemő- és babaközpontban éltek át.

A november 4-én született, picivel több mint egy hónapos Berki Emma Katerina édesanyja beszámolója szerint élvezi, hogy saját jakuzziban pancsolhat, barátkozhat a vízzel, és a babamasszázs is jó hatással van rá, miközben fejlődik a mozgása is.

"Szárazföldi bemelegítés: babatorna, ezt követi a kád, ahol egy speciális nyakúszóban önállóan lebeg a baba a jacuzziban. Majd ezt követi a kényeztető babamasszázs." - posztolta Mazsi az Instára a 30-40 perces programról.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.