Megrendítő vallomás: A kemoterápia miatt nem érzett ízeket a népszerű színész

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Rich Polk -
szaglás Stanley Tucci rákos Stanley Tucci ízlelés Stanley Tucci állapota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ördög Pradát visel és a Komfortos mennyország című filmek sztárja, az Oscar-díjra is jelölt Stanley Tucci idén beszélt először rákbetegségéről. A színész nyelvén találták az elváltozást, és most megrendítő őszinteséggel beszélt a megpróbáltatásairól.

A 60 éves színész fel volt rá készülve, hogy a kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásaként elveszti majd az ízérzékét és a szaglását, mégis nehezen dolgozta fel a kialakult helyzetet. Nem tudott rendesen nyelni, így enni sem. Mivel nem tudta élvezni az ételeket, úgy érezte, az életét sem tudja önfeledten élni.

A betegséget három évvel ezelőtt diagnosztizálták nála, és az állapota már javul, sőt az érzékei is kezdik visszanyerni régi formájukat. Boldog, mivel jó uton halad afelé, hogy ismét egészséges legyen – idézte a Bors Stanley Tuccit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.