Épp azelőtt ébredt fel a tinédzser, hogy lekapcsolták volna a gépekről

tinédzser kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves fiatalember szívműtét közben kapott stroke-ot és esett kómába. Az orvosok nem sok esélyt jósoltak neki, de rájuk cáfolt. 

Brooklyn Peakmannak szívbillentyű-operációja volt a burminghami kórházban, amikor a tragédia megtörtént.

Forrás: MTI/Mónus Márton

Már majdnem lekapcsolták az életmentő gépekről, amikor egy stroke-specialista megkérte a fiú édesanyját, hogy hadd végezzen el pár vizsgálatot, mivel agyi működést észlelt nála.

Ezek után történt meg a karácsonyi csoda: a tinédzser felkelt és azt mondta édesanyjának: "Szeretlek".

A család egyik barátja azt nyilatkozta, hogy a fiú az anyukája hangjára reagált.

A súlyos szívbetegséggel született futballista szívátültetésre vár. Egy újabb stroke a halálát jelentheti. Orvosai szerint azonban a szívén kívül a májával és a tüdejével is gondok vannak.

Folyamatos orvosi ellenőrzés alatt áll a szívműtéten átesett magyar zenészhttp://www.life.hu/egeszseg/20211003-folyamatos-orvosi-ellenorzes-alatt-all-a-szivmuteten-atesett-magyar-zenesz-fasy-adam.htmlFásy Ádám öt hónappal ezelőtt szívműtéten esett át. A zenész alig várta, hogy újra a színpadon állhasson, és infarktusa után, hála a gyógyszeres kezelésnek, az életmódváltásnak és a sportnak mára már teljesen felépült. Egészség--Így érzi magát szívműtéte után Arnold Schwarzenegger - Fotóhttp://www.life.hu/egeszseg/20201026-igy-erzi-magat-szivmutete-utan-arnold-schwarzenegger-foto.htmlArnold Schwarzenegger a kórházból posztolt szelfit szívműtéte után. Egészség--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.