Súlyos és nem múló betegséggel küzd Céline Dion: fájdalmai miatt lemondta koncertjeit

betegség Céline Dion koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos izomgörcsei miatt Céline Dion lemondta észak-amerikai turnéját: a gyógyulására koncentrál.

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

Izomgörcsei miatt lemondta turnéját Forrás: Valerie Macon / AFP

Dion a pandémia kitörése előtt, 2020. márciusban már adott 52 koncertet a turné keretében Észak-Amerikában, a további előadások idén március 9. és április 22. között lettek volna. Az európai koncertsorozatot, amelynek első állomása május 25-én lesz Birminghamben, egyelőre nem mondták le.
Céline Dionnak korábban Las Vegas-i fellépéseit kellett törölnie, melyek novemberben kezdődtek volna, mivel az izomgörcsök akadályozták a színpadi munkát - írja az MTI.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.