Az előadását is le kellett mondania: ágynak esett Bereczki Zoltán

Forrás: sajtoszoba.tv -
betegség Bereczki Zoltán Játékszín színház Facebook covid előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookon értesítette rajongóit a sztár, hogy az előadás betegség miatt elmarad. 

Bereczki Zoltán szombaton a közösségi médián keresztül tájékoztatta a közönséget, hogy az aznapi előadása a Játékszínben elmarad.

Bereczki Zoltán Forrás: sajtoszoba.tv

„Sajnos lebetegedtem! Így a mai Dolgok, amikért érdemes élni előadás a Játékszínben elmarad! Elnézést kérek mindenkitől kellemetlenségért! A színház által megadott információk alapján a jegyek március 18-ra érvényesek" - írta Facebook oldalára a színész, akiért nagyon aggódnak a rajongói.

Bízzunk benne, hogy a sztárt nem a koronavírus döntötte le a lábáról!

Bereczki Zoltán betegséggel küzd: ijesztő képet tett közzé állapotárólhttp://www.life.hu/egeszseg/20180321-bereczki-zoltan-betegseggel-kuzd-ijeszto-kepet-tett-kozze-allapotarol.htmlBereczki Zoltán aztán tudja riogatni a rajongóit: a színésznek inhalátorra van szüksége, ami sokkal rosszabbul hangzik és néz ki, mint amekkora a baj. Egészség--Bereczki Zoltánnak elment a hangja: napokig meg sem szólalhathttp://www.life.hu/egeszseg/20170829-bereczki-zoltannak-elment-a-hangja.htmlBereczki Zoltánt hiába várták a rajongók hétvégi fellépésén, helyette Opitz Barbi állt színpadra. Kiderült, hogy a sztárnak komoly hangszálproblémái vannak, megszólalni sem tudott! Egészség--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.