"Már egy hete ágyban vagyok" - Molnár Andi is elkapta a koronavírust

Forrás: TV2 -
Molnár Andi betegség COVID-19 tünetek covid Molnár Andrea koronavírus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete nyomja az ágyat a táncosnő, aki bár kapott oltást, mégis elkapta a betegséget. 

Molnár Andi a Ripostnak mesélt arról, hogy bár nincs jól, oltás nélkül valószínűleg sokkal rosszabbul lett volna, miután ő is koronavírus-fertőzést kapott.

Molnár Andrea Forrás: TV2

„A kiskutyámmal elmentem sétálni, de éreztem, hogy kimerülök, szóval még biztosan pihennem kell néhány napig. Sok vitamint szedek és zöldségeket is eszem, hogy legyen elég vitamin a szervezetemben. Szerintem a hétvégén már csináltatok egy tesztet, ami, remélem, hogy negatív lesz" - mondta el Andi, aki magyar vizslája támogatásával igyekszik mielőbb meggyógyulni.

Balesetet szenvedett Molnár Andrea: Kék-zöld foltok borítjákhttp://www.life.hu/egeszseg/20150901-molnar-andrea-nagyon-osszeverte-magat-sportbalesetet-szenvedett.htmlNagyon csúnya sportbaleset érte a csinos táncost, Molnár Andreát, aki közösségi oldalán mutatta meg sérüléseit. Egészség--Jégtánccal ünnepelte szülinapját Molnár Andi: az ünnepi ráhangolódás csak ezután kezdődikhttp://www.life.hu/karacsony/20211216-jegtanccal-unnepelte-szulinapjat-molnar-andi-az-unnepi-hangolodas-csak-ezutan-kezdodik.htmlMolnár Andinak nemcsak a tánccipő áll remekül, hanem a jégkorcsolya is. A táncművész egy ingyenes, diákoknak szóló kezdeményezés alkalmával bújt korcsolyába a Nyugati téri bevásárlóközpont jégpályáján, és megmutatta, hogy tudásával nem csak a táncparketten nyűgöz le mindenkit. KarácsonyOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.