Covid-19 betegség Missouri tüdőgyulladás COVID-19 gyász covid árvák USA veseelégtelenség meghalt kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők pár nap különbséggel haltak bele a covidba, a család az orvosokat hibáztatja. 

Először Pavel, az 55 éves apa, majd Olga, a 41 éves anya halt meg a koronavírus szövődményei miatt.

Az apa tüdőgyulladással került kórházba, majd veseelégtelenséget okozott nála a covid. A dialízis sem segített rajta, december 27-én a missouri kórházban halt meg.

Az anya kórházbakerülése után úgy tűnt, felgyógyul a betegségből, ám elkapott egy gombás fertőzdést, ami miatt vérzés keletkezett az agyában, majd két nap múlva leállt a légzése, rá egy napra lekapcsolták az életmentő gépekről - írja a Bors.

Az elhunyt édesanya testvére az orvosokat okolja a szülők haláláért, akik szerinte a kórházban ukrán származásuk miatt nem kaptak megfelelő ellátást.

A négy árva egyelőre rokonoknál van; a 10, 15, 16 és 17 éves gyermeknek gyűjtést szerveznek.

Ezt közölte az Európai Gyógyszerügynökség a Szputnyik V vakcinával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/egeszseg/20220112-az-europai-gyogyszerugynokseg-elismerte-nincs-gond-a-szputnyik-v-vakcinaval.htmlAz Európai Gyógyszerügynökség (EMA) szakértői Oroszországba látogattak, hogy ellenőrizzék a Szputnyik V vakcina klinikai tesztelésének eljárását. Egészség--Covid-oltás: Szlávik János elárulta, mi a legrosszabb forgatókönyvhttp://www.life.hu/egeszseg/20220104-covidoltas-szlavik-janos-elarulta-mi-a-legrosszabb-forgatokonyv.htmlMiközben a járványhelyzet még nem indokolja, hogy szükséges legyen a negyedik oltás, sokan mégis azért kampányolnak, hogy fel lehessen venni az újabb dózist. Az ismert szakértő, Szlávik János szerint azonban ez a legrosszabb forgatókönyv. Egészség--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.