Völgyi Zsuzsi kislánya egy kisebb balesetet követően került kórházba, ahol 48 órás megfigyelés alatt tartották. Rá egy napra kiderült, hogy elkapták a koronavírust.

Völgyi Zsuzsi édesanyja és kislánya, Glória még az év elején mentek el kettesben üdülni, ahol a kislányt kisebb baleset érte: leesett az emeletes ágyról. Az énekesnő a Kiskegyednek beszélt arról, hogy ugyan nagy volt a riadalom, de szerencsére nem történt nagyobb baj.

Völgyi ZsuzsiForrás: Völgyi Zsuzsi/Instagram

"Bevittük a kórházba, hála Istennek nem lett baja, de 48 órás megfigyelésen bent tartottak minket. Én könyörögtem, hogy hadd menjünk haza, de nem engedtek. Éreztem, hogy ebből baj lesz, mert vírusos időszakban, egy kórteremben nyolcan voltunk összezsúfolva. Természetes, hogy ott aludtam vele, de amikor kijöttünk a kórházból, már egy napra rá éreztem is, hogy nem vagyok jól." - hozzátatte, hogy mielőtt bementek a kórházba, negatív koronavírus tesztjük volt, de néhány nappal később már pozitív lett. Kislánya és édesanyja is elkapta.

"Kislányom hőemelkedéssel megúszta, de anyukámnak a 3. oltás után egy pillanat alatt 39,4 re felment a láza. Én két oltással egy napig voltam lázas, a szaglásom nem ment el teljesen, de az ízlelésem igen"
– mesélte az énekesnő.

 

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!