"Soha nem gondoltam volna, hogy Covid erre képes” - Ritka tünetről számolt be az ápolónő, egy éve szenved

Forrás: NurPhoto via AFP/Vladimir Sindeyeve/NurPhoto/Str -
betegség tünet COVID-19 koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmincegy éves ápolónő hiába gyógyult meg a betegségből, a vírus továbbra is megkeseríti az életét. A nő már egy éve szenved. 

2020 júliusában betegedett meg az ápolónőként dolgozó Marianna Cisneros, és álmában sem gondolta volna, hogy a fertőzésnek ilyen következményei lehetnek. A nő diszfágiával küzd, azaz nyelési gondjai vannak. Súlyos esetben a beteg képtelen annyit enni, hogy biztosítsa a napi kalóriabevitelét.

Marianna a The Sunnak nyilatkozott:
„Már több mint egy éve küzdök ezzel, és csalódott vagyok, mert enni akarok végre normálisan! Sokszor éhes vagyok, de egyszerűen képtelen vagyok enni, mert fennáll a veszélye, hogy az étel a nyelőcsőbe ragad és fájdalmat okoz. Ráadásul az idegrendszeri állapotom miatt sokszor nehezen tudtam járni. Volt, hogy az is nehézséget okozott, hogy eljussak a mosdóig. Soha nem gondoltam volna, hogy Covid erre képes."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.