Rúzsa Magdi hármasikrei császármetszéssel jöhetnek a világra

Forrás: Life.hu -
Rúzsa Magdi császármetszés szülés hármas ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly év végén vonult kórházba Rúzsa Magdi, ugyanis csak orvosi felügyelet mellett tudják biztosítani, hogy semmi baj nem történik hármasikreivel.

Az énekesnő dolga már most sem könnyű, ugyanis három baba növekszik a pocakjában. A legnagyobb feladat azonban még előtte áll, és jogosan merülhet fel a kérdés: vajon hármasikreket meg lehet-e szülni természetes úton?

A pocakja miatt már a mozgás és az alvás is nehezére esik Forrás: Life.hu

– nyilatkozta a Blikknek Ratkó Tünde szülésznő, termékenységi szakember. A szülés után kell majd idő, hogy Rúzsa Magdi szervezete kipihenje a terhesség okozta fáradalmakat, és készen álljon a három csöppség ellátására. A szakértő szerint ugyanis elengedhetetlen, hogy anyatejjel is táplálják a kicsiket, ez viszont lehet, hogy nem lesz olyan egyszerű.

Ratkó Tünde hozzátette, hogy a babák várható kis súlya miatt indokolt lehet az akár egyhetes kórházi tartózkodás is a szülés után. Azonban a járványhelyzet miatt ez az idő le is rövidülhet.

Rúzsa Magdi elárulta gyermekei nevét

Sokáig találgatták a rajongók, milyen nevet választ csöppségeinek az énekesnő, aki nemrég lerántotta a leplet a titokról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.