Révész Sándor sztrók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március közepén került kórházba sztrókkal Révész Sándor. A zenészlegenda rehabilitációja gyorsan elkezdődött, felesége gyors reakciójának köszönhetően, ő is és orvosai is a kezdetektől bizakodóak voltak. Egy hónapnyi benttartózkodás után Révész hazamehetett. 

"Az első két felvétel tegnapi – búcsú-intés a kórház teraszáról a kedves látogatónak –, a harmadik ma készült, amikor is hazafelé muszáj volt megállni medvehagymát szedni.
Ma délután 2 óra 41 perckor Sándor saját lábán, bot nélkül kisétált a kórház kapuján, és beszállt az autóba, amelyből pontosan egy hónapja nem tudott segítség nélkül kiszállni.
Mostantól mecseki otthonában folytatódik a rehabilitációja, az ország egyik legháborítatlanabb pontján, ahol a természet dominanciáján túl a légköri viszonyok, személyi és technikai feltételek –Kuszkusz már nyújtózik a kapaszkodón!!! – is optimálisak a testi-lelki felépüléshez" - olvasható a zenész hivatalos Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.