Újabb hírek érkeztek a vastagbélrákkal küzdő Pelé állapotáról

Forrás: AFP/Nelson Almeida -
vastagbélrák Pelé kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülés szerint kiengedték a kórházból Pelét, a brazilok háromszoros világbajnok labdarúgóját, akinél tavaly augusztusban diagnosztizáltak vastagbélrákot.

A 81 esztendős Pelé állapota jó és stabil - írta csütörtökön a G1 hírportál a Sao Pauló-i Albert Einstein kórház információira hivatkozva. Pelé hétfő óta volt kórházban.

Pelét kiengedték a kórházból Forrás: AFP/Nelson Almeida

Az elmúlt időszakban Pelé a közösségi médiában rendszeresen tájékoztatta követőit az egészségi állapotáról, valamint kommentálta a nagyvilág történéseit. Szeptemberi műtétje után decemberben, majd idén februárban is kórházba került.

Pelé 1958-ban, 1962-ben és 1970-ben nyert vb-t a brazil válogatottal, amelynek színeiben 92 találkozón 77 gólt szerzett. Teljes pályafutását tekintve 1363 mérkőzésén 1281 (más számítások szerint 1284) alkalommal volt eredményes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.