Senki se fogyasszon belőle! Szennyezett lehet az Aldi egyik terméke

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Aldi szójaalapú érme Natur Aktiv Bio termékvisszahívás szennyezett termék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban megszaporodtak a termékvisszahívások. Ezúttal az Aldi riasztotta a vásárlóit, ugyanis az egyik, kizárólag általuk forgalmazott árucikk szennyezett lehet, ezért emberi fogyasztásra nem alkalmas.

A népszerű diszkontlánc a honlapján tette közzé a felhívást, miszerint lekerül a boltok polcairól a Natur Aktiv Bio szójalapú érme termék. Az élelmiszer tofus-spenótos fajtájában ugyanis nem zárható ki mikrobiológiai szennyeződés (Bacillus Cereus), emiatt pedig fogyasztásra nem alkalmas.

Az érintett termék 2023.04.15-ös lejárati idővel és L22292-es tételazonosítóval rendelkezik.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A fent nevezett termék érintett tételére a szállító és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít."

– írják a honlapon. Az Aldi emellett kiemeli, hogy a termék többi tétele biztonsággal fogyasztható, illetve a termékvisszahívás a Natur Aktiv márka többi árucikkét, illetve más szállítók hasonló termékeit nem érinti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.