Súlyos betegséggel küzd a Neoton Família egykori énekesnője: bármikor rátörhetnek a rohamok

Forrás: TV2 -
pánikroham antidepresszáns pánikbetegség Pál Éva pszichiáter Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Neoton Família korábbi tagja és énekesnője, Pál Éva idén július elején ünnepelte hetvenedik születésnapját. Az egykori "kócbaba" számára azonban nem teltek kellemesen az elmúlt évtizedek, ugyanis egy, szinte gyógyíthatatlan betegség nehezíti meg az életét.

Pál Éva közel öt éve küzd mentális betegséggel, ijesztő rohamai pedig megkeserítik az életét. A pánikbetegség ugyan jól kezelhető, de nem lehet belőle teljesen kigyógyulni, és a betegre bármikor rátörhetnek a kínzó rohamok.

Forrás: TV2

– mesélte a BEST magazinnak Éva, akinek sokáig tartott, mire elfogadta állapotát és megtanult együtt élni a betegségével. A Neoton korábbi énekesnője egykoron antidepresszáns nélkül az utcára sem mert kilépni, mára viszont tünetmentes, és ezt a pozitív életszemléletének, a pozitív gondolatoknak köszönheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.