Évekig növesztette haját a fiú, hogy parókát készíttessen belőle daganatos édesanyjának

Forrás: facebook -
paróka haj daganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évig növesztette a haját az arizoniai férfi, hogy paróka készülhessen belőle édesanyjának, aki agydaganattal küzdött és a sugárkezelések miatt elveszítette a haját. 

Először 2003-ban diagnosztizáltak jóindulatú agydaganatot az arizoniai Melanie Shahánál. A tumor hiába volt jóindulatú, az agyalapi mirigyben nagyon rossz helyen nőtt, ezért a nőnek mindenképpen kezelésen kellett átesnie. Megműtötték, de a daganat visszatért, majd ismét, ezért 2017-ben sugárkezelést kapott. A haja ennek következtében kihullott, és valószínűleg már nem is fog visszanőni.

Melanie Shaha (balra), és Matt Shaha Forrás: facebook

Fia, a 27 éves Matt Shaha 2020 elején kezdte el növeszteni a haját azért, hogy parókát csináltathasson belőle az édesanyjának. Végül 2022-ben vágatta le fürtjeit. "Matt kedvessége, együttérzése és áldozata valóban lenyűgöző volt" - mondta az édesanyja, akinek egyedi parokát készítettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.