Gáspár Bea őszintén vallott a gyomorműtétjéről: ezért bánta meg, hogy kés alá feküdt

Mokka -
cukorbetegség gyomorműtét Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea két éve esett át gyomorszűkítő műtéten. Most őszintén vallott a tapasztalatairól.

Gáspár Bea a Story magazinnak vallott a gyomorszűkítő műtétjéről. Gáspár Győző felesége anno azért döntött a műtét mellett, mert elmondása szerint saját erejéből nem tudott volna megálljt parancsolni a hízásnak.

"Örülök, hogy megálltam a hízásban, a műtét nélkül ez nem sikerülhetett volna. Azt azonban nem árt tudni: a gyomor képes valamennyire újra kitágulni, már csak a folyadékbevitel miatt is, így azzal számolni kell, hogy visszajön pár kiló. Nekem tökéletes a vércukorszintem, pedig a műtét előtt a pajzsimirigyproblémám miatt már kezdődő cukorbetegségre figyelmeztettek az orvosok" - mondta, majd hozzátette, hogy van egy dolog, amit azonban nagyon sajnál.

Gáspár Bea Mokka

"Ha valamiért mégis megbántam, az éppen az ízlésem, ami sokat változott. Siratom a csípős ételeket, amelyeket annyira szerettem régen, és nem tudok már olyan nagy adagokat sem enni"

– magyarázta Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.