Közösségi oldalán vallott Tücsi arról, hogy korábban volt egy olyan időszak az életében, amikor olyan súlyos pánikrohammal küzdött, hogy sírva hívta fel az édesanyját, mert azt hitte, meg fog halni. 

"Pánikbeteg voltam. Egy lelkileg megterhelő közegben éltem, miközben szakmailag végre azt csináltam, amit szerettem volna, élő Híradót vezettem naponta 3x egy sport csatornánál. Szárnyalnom kellett volna, sőt, én szárnyalásként éltem meg, de a tudatalattim sokszor felülírta a közérzetemet, egyre súlyosabb volt a helyzet, sokszor sírva hívtam Anyát, hogy meg fogok halni egy-egy pánikroham kellős közepén. Aztán lecsengett, összeszedtem magam és mentem tovább, végeztem a dolgomat. Nem tudták rólam, hogy nap mint nap milyen lelki vívódáson megyek keresztül. Jött a pszichológus, a gyógyszerek, de nem lettem jobban, csak átmenetileg elfedték a tüneteket, ami nyilván könnyebbség volt, de nem akartam gyógyszereken élni, az okot akartam megtalálni, meggyógyítani és megszüntetni" - mesélte Tücsi az instagram-oldalán, akinek végül alternatív terápia segített, illetve az, hogy egyre többet foglalkozott magával és figyelt a teste jelzéseire.

"Hosszas kutatás után találtam rá a hangtálterápiára, ami végül kirángatott ebből az elviselhetetlen állapotból. Ezt persze ne úgy képzeljétek el, hogy elkezdtem járni és jól lettem, pokoli mélységek és lenyűgöző magasságok váltották egymást a hónapok alatt, míg végül felszínre jöttek azok a dolgok, amiken változtatnom kellett ahhoz, hogy visszakapjam a régi életemet" - vallott élete legnehezebb időszakáról a műsorvezető.