Egy népszerű TikTok-felhasználó közzétett egy videót, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy senki ne használja azokat a nyilvános vécéket, amelyekben a vécépapíron apró pöttyöket vél felfedezni. Azt is elmondta, mik ezek a pöttyök és hozzátette, az egészségünket kockáztatjuk általuk.

A 20 éves tiktoker, Dane Jones azt állítja, a gyanús kinézetű vécépapírok vérrel szennyezettek, ami az intravénás kábítószerhasználat után megtisztított tűkből kerül oda.

Borzasztó, hogy erre használják az emberek a nyilvános mellékhelyiségeket. Ha ilyet látsz, azonnal értesítsd a személyzetet, hogy cseréljék ki - figyelmeztet Jones, akinek 7,9 millió követője és csaknem 200 millió kedvelője van a közösségi oldalon. 

Ha ezeket használjuk, egy csepp elég belőlük, hogy a szervezetünkbe jusson és súlyosan megbetegedhetünk. Nem tudjuk, ki használta azokat, így egy életre szóló fertőzést szedhetünk össze, mint a HIV/AIDS, a hepatitis C és a hepatitis B - taglalta a veszélyeket a fiatal férfi. 

@dane_jones Share this with family friends it could safe their life! #fypシ#greenscreen♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Oszd meg ezt a családoddal és a barátaiddal, megmentheti az életüket! - idézi a tiktokert a Mirror

Jones követői közül sokan megdöbbentek a hallottakon, többen kijelentették, hogy ezentúl soha nem használnak nyilvános helyen vécépapírt vagy kéztörlőt, inkább mindig lesz a táskájukban belőle. 

Ez is érdekelhet: 

Az utolsó, az első vagy a középsők? Eláruljuk, melyik a legtisztább fülke a nyilvános vécékben

Ezért nem szabad soha vécépapírral lefedni a nyilvános vécék ülőkéjét