fashion week öltözködés kicsi mell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kesereghetünk, rimánkodhatunk, szidhatjuk a genetikát, attól a kicsi mellek nem lesznek nagyok. Az utóbbi években a cicinagyobbítás szerencsére egyre kevésbé divatos, de miért is szabdaltatnánk fel saját melleinket, mikor néhány trükk segítségével még a legapróbb domborulatokat is nagyobbnak láttathatjuk? 
Így öltözz, ha vastag a combod!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-igy-oltozz-ha-vastag-a-combod.htmlÍgy öltözz, ha széles a csípőd!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101102-igy-oltozz-ha-szeles-a-csipod.htmlÍgy öltözz, ha vastag a derekad!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-igy-oltozz-ha-vastag-a-derekad.html

Csíkok

Ami a telt alkatúaknak tiltólistás, az a kismellű nők számára alapvető trükk: csíkok, méghozzá keresztben. Választhatunk mell alatt húzott csíkos ruhát vagy egyszerű csíkokkal díszített sima pólót, mindkét fazonnal optikailag növelhetjük mellméretünket, pláne akkor, ha valamilyen díszítés vagy felvarró is található a felsőrészen.


Pánt nélküli: Promod, feliratos trikó: Mango, színes ruha: Mango, színes trikó: H&M, rövidujjú: Pimkie, masnis: Promod


Fodrok és zsabók

Kétségtelen, hogy romantikus fodrokkal - na meg egy jó melltartóval - növelhetjük melleink volumenét. Az aszimmetrikus és fodros felső az egyik legjobb választás, hiszen kiválóan eltereli a figyelmet a fiús idomokról. Egyvalamire mindenképp ügyeljünk: a blúzok és pólók kivágása ne legyen túl mély, hiszen a mélyen dekoltált felsőrész kiemeli a hiányosságokat.


Blúz: Mango, váll nélküli: Pimkie, fodros rózsaszín: H&M, piros csíkos: H&M, türkiz: H&M


Feltűnő minták

Mintákkal és színekkel akár súlyos kosárméretekkel nagyobbnak láttathatjuk melleinket, lényeg a jó elhelyezés: a japán ujj a karokra tereli a figyelmet, míg a magasan végződő, nyakbakötős fazon az egész törzsünket teltebbnek mutatja.


Foltos póló: Reserved, szürke felső: Pimkie, kék mintás: Reserved, rózsaszín köves: H&M, apró virágos: H&M, nagy virágos: Promod


Pántok nélkül

Ideje megszabadulni a tévhittől, miszerint a pánt nélküli felsők és ruhák csak dús melleken mutatnak jól. Épp ellenkezőleg: kismellű nőknél nem áll fenn a veszély, hogy a gravitáció rendre lecsábítja a csőtopot vagy a fűzőre emlékeztető felsőt. Fokozhatjuk a hatást, ha olyan pánt nélküli ruhát vagy topot választunk, melynek mellrésze hangsúlyos, gazdagon kidolgozott.


Fehér: Pimkie, virágos: Pimkie, türkiz: H&M, világosszürke: Pimkie, fekete: Pull&Bear


Zsebek, gombok, gallérok

A military trendet bizonyára a kismellűeknek találták ki, ugyanis a feltűnő gombok és a széles zsebek optikailag mind növelik a mellméretet. Hasonló a helyzet a motorosdzsekit idéző fazonnal, melynek szélesen nyitott gallérjai szintén jótékonyan hatnak a gyér domborzatra.


Farmerruha: Promod, fekete gombos: H&M, farmerkabát: Pull&Bear, bézs ruha: Stradivarius, bézs felső: Reserved, bőrdzseki: Pimkie

Így öltözz, ha széles a csípőd!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101102-igy-oltozz-ha-szeles-a-csipod.htmlÍgy öltözz, ha vastag a combod!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-igy-oltozz-ha-vastag-a-combod.htmlÍgy öltözz, ha vastag a derekad!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-igy-oltozz-ha-vastag-a-derekad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.