Divatbemutató keretében mutatkozott be a Photo Wizards modellügynökség

divatbemutató modellkedés Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Symbol Gardenben megrendezett bemutatkozó est fővédnöke Hajas László mesterfodrász volt, díszvendégként pedig Pataki Ági filmproducer jelent meg.

"A legnagyobb siker, ha másokat sikerhez tudunk juttatni" - osztotta meg a közönséggel cégük jelmondatát Ferenc Zsuzsanna, a Photo Wizards Model Agency vezetője november 25-én.

A németországi székhelyű ügynökség modelleken kívül statiszták és hoszteszek felkutatásával is foglalkozik, akiket tanfolyam elvégzése után divatbemutatókon, reklámfilmekben és különböző rendezvényeken foglalkoztatnak. A cég arca Misik Renáta, aki 6 éves modellkarrierje alatt számos szépségversenyen ért el helyezést: 2008-ban a Miss Hungary második helyezettje, 2009-ben a Királynő, valamint 2010-ben a Miss World Hungary döntőjébe is bejutott.

Rövid bevezető után már nyíltak is a vörös függönyök, majd a reflektorfényben feltűntek a fiatal modellek szebbnél szebb ruhakölteményekben. Főképp őszi-téli szetteket mutattak be, de emellett lehetőségünk volt fehérneműben is látni a Photo Wizards tehetségeit. A ruhákat a Magenta, a Women's Secret, a Springfield és a Coin Luxusáruház biztosította, a frizurákról a Hajas Szalon, míg a modellek kifogástalan sminkjéről a Clinique gondoskodott.

A fiatal felfedezettek mellett fellépett Keleti Andrea, Szorcsik Viki, Freire Szilvia és Dombóvári Vanda is, akik a 16 éves divattervező, Aaron ruháit mutatták be a közönségnek. Aaron fiatal kora ellenére már három ruhakollekcióval büszkélkedhet, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
A bemutató záróakkordjaként Király Viktor szórakoztatta a közönséget - a női rajongók nagy örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.