karácsony üdvözlő lap üdvözlő kártya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi üdvözlőlapok csak jönnek a közeli és a távoli ismerősöktől, és általában annyira izgalmasak, mint egy szótár. De ennek nem kell így lennie! Íme néhány tipp, hogyan írj szuper karácsonyi üdvözlőlapot, amit a család és a barátok is élvezni fognak.

iStockPhoto
iStockPhoto

1. A kvíz

Gondold végig, hogy mik azok a dolgok, amiket a családtagok egész évben csináltak. Írd le őket kvíz formájában.

Ebben az évben például:

a. lediplomázott
b. leakasztott egy könyvelő állást
c. megkérte a szerelme kezét
d. mindegyik

Karikázd be a helyes választ, hogy kiderüljön az eredmény. Ez egy gyors és vicces módja annak, hogyan tudasd a családdal, mik történtek az elmúlt évben.

2. Másik szempont

Írj más szempontból, mint a sajátod. Írhatsz az egész évi eseményekről például a gyereked, a kutya vagy a saját házad szemszögéből. Ezzel egy igazán szórakoztató karácsonyi üdvözlőlapot hozhatsz össze.

iStockPhoto
iStockPhoto

3. Családi brosúra

Ehhez szükséged lesz némi számítógépes ismeretre: valamilyen szerkesztő programban keress egy sablont. Másolj be az elejére egy családi fotót és egy olyan főcímet, ami jellemző volt a család évére, például ha költözködés volt, akkor: "A Kiss család végre beköltözött!" A belső oldalra írj egy kis fülszöveget, és tegyél be minden családtagról egy képet vicces kísérőszöveggel.

4. Találj ki egy történetet

Ha a szavak mestere vagy, írj egy karácsonyi mesét az idei évi kalandjaidról. Csak vigyázz, mert ha egyszer elkezded, nehéz lesz abbahagyni.

Forrás: www.meglepkek.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.