sztáresküvő Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg szépséges menyasszonya már tudja, milyen ruhakölteményben mondja ki a boldogító igent hús-vér hercegének.

Anglia legirigyeltebb asszonyának remek stílusa van, és diplomáciai érzéke is fejlett: az angol divattervezőt, Bruce Oldfieldetkérte fel, hogy tervezze meg esküvői öltözékét.

www.bruceoldfield.com
www.bruceoldfield.com

Nézegesd Bruce Oldfield ruháit galériánkban! Katt ide!

Mióta a szerelmesek néhány hete kitűzték a lakodalom időpontját, a ruhatervezők nagy versengésbe kezdtek Kate kegyeiért. Korábban úgy nézett ki, hogy a leendő hercegnő kedvenc márkáját, az Issa céget választja - akik most biztosan nagyon csalódottak, de már bizonyos, hogy az angol Oldfield lesz a nyertes. Az Issa tervezte egyébként Kate kék eljegyzési ruháját.

Oldfield rajongói közé tartozik többek között Anjelica Huston, Kate Winslet és Helena Bonham Carter is. A tervező kifejtette, igazán nehéz dolga volt az utóbbi hetekben, hiszen az egész divatvilág izgatottan és igen kritikusan várta, kire esik majd a lány választása. Kate mindenesetre nagyszerű döntést hozott, hiszen egy hazai tervező nyerte el a kegyeit, akinek darabjai valóban mesések, elegánsak - igazi kékvérű hercegnőhöz méltóak.

Vimos herceg eljegyzése - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=YwFTlzPat4hqvgjL

Life Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.