A legcsúfabb sztárfrizurák 2010-ben

frizura baki Hollywood sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki tudja, meglehet, hogy pusztán a botcsinálta fodrászok számlájára írhatók a következő fájdalmasan rossz sérók, de annyi biztos, hogy a legcsekélyebb jószándékkal sem nevezhetők remekműveknek. Galériánkban eláruljuk, hogy miért csúf Christina Aguilera túlvolumenizált búrája, vagy épp Kristen Stewart se-kontya.

Kristen Stewart

Klasszikus félmegoldás: annyira letisztult és finom volt az elképzelés, hogy a végeredménynél még az egyszerű kiengedett séró is jobb lett volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Agyness Deyn

A "hogyan tegyük tönkre a meseszép arcunkat" iskolapéldája ez a hajvágás. Nemcsak túlzottan férfias, de még álpunk is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Melanie Brown

Hol kezdjük? Erős kontrasztokkal többnyire lehengerlő hatást érhetünk el, bár ez most a ritka kivételek egyike. Vajon kinek az ötlete volt a nullás gép bevetése?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Willow Smith

Will Smith kislánya elindult a sztárság felé, de azért nem ártana, ha több tanácsot kérne kifinomult mamájától, kiváltképp, ha ilyen hajkompozíciókban gondolkodik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly Osbourne

Ha az volt a cél, hogy Ozzy Osbourne jó útra tért kislánya 10-20 évvel idősebbnek tűnjön, gratulálunk, a küldetés sikerült. Kész nagyi-glamour.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna

Hiába hittük, hogy Rihanna végre leáll a túlzott hajfestéssel és az idióta formákkal. Nem, a helyzet egyre rosszabb. Ezekre a vörös fürtökre nincs szó.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lady Gaga

Nyers hús a fejen! Nyers hús a fejen! Ez máig feldolgozhatatlan, bár tudjuk, hogy az énekesnőtől nem áll távol az extremitás, de ez azért mégiscsak túlzás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mena Suvari

Talán félúton meggondolta magát a fodrász, de nem volt kedve szétbontani az addig elkészült frizurát? Mással nemigen magyarázható ez az összevisszaság.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwen Stefani

Egy olyan kaliberű stílusikon, mint Gwen, elég sok dolgot megengedhet magának, mi mégis örültünk volna, ha tupírból ezúttal kevesebb jut a fejére.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina Aguilera

A túlzott barna bőr és a platinaszőke hajzuhatag utoljára a görkoris Cindy babának ált jól. Egy szóban az összhatásról: közönséges.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mindent a hajszínezésről - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=oUN0Ghfz2Y8JIU9k


Galéria: A 4 legstílusosabb first lady





/1012/A_4_l201012395537

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.