Sült téli zöldségek kapribogyós, mazsolás öntettel

recept Mazsola zöldség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kapribogyó sötétzöld, borsó nagyságú virágbimbóit még azelőtt begyűjtik, mielőtt kinyílnak, és sós ecettel vagy olívaolajjal tartósítják. A halon kívül mártások, vadas ételek, körözöttek kiváló ízesítője. Most egy téli estékre való finomságot ajánlunk ezzel a különleges zöldséggel.


Hozzávalók a zöldségekhez










Hozzávalók a kapribogyós, mazsolás öntethez










A zöldségek elkészítése:




Az öntet elkészítése:





Kozári István - [origo] borbár ajánlata




VIDEÓ: SÜLT TÉLI ZÖLDSÉGEK KAPRIBOGYÓS, MAZSOLÁS ÖNTETTEL
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=HLCR5Uek6qit6UfJ

Makifood főzőiskola

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korábbi Makifood receptek:

Burgonya és lazac sült citrommal
Kagylós krémleves sütőtökkel és fehér misóval

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.