Demi Moore: "Segítség, szétesik az arcom!"

bőr öregedés Demi Moore sztár ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán minden plasztikai műtét hiábavaló volt? Demi Moore bevallotta, hogy őt sem mentheti meg semmi az öregedéstől. A 47 éves színésznő számára az a legrosszabb, hogy egyre több helyen észreveszi, lassan szétesik a teste.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Megszállott vagyok! Minden nap nézegetem magam a tükörben és azt gondolom, a nyakamba kellene akasztanom egy táblát, amin ez áll: Segítség, szétesik a testem és az arcom, és nem tudom összeragasztani! Megöregedtem. Már régen nem úgy nézek ki, mint a harmincas éveimben" - mondta Demi egy interjúban.

Tipp: Ilyen a dolgozó nő ruhatára



A színésznő azt állítja, felismerte, mi az, ami igazán számít: "A legfontosabb az, hogy a szépség belülről jöjjön."

Nagy igazság, Mrs. Kutcher! De ha valóban így gondolja, akkor mire volt jó az a rengeteg drága és fájdalmas plasztikai műtét?


Manapság mindenki kés alá akar feküdni, hogy szépségét tökéletesítse. Ám akadnak néha olyan kivételek, mint Szabina, akinél minden egy autóbalesettel kezdődött. Dr. László Zsolt segített neki. - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CeNsEMCWEgBdcC0j


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.