Pénisznöveló alsónadrág komplexusos férfiaknak

pénisz alsónemű alsónadrág önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai feltaláló megalkotta a magabiztosságot kölcsönző alsónadrágot. A fehérnemű frontrészébe egy pénisz formájú szilikont építettek, ami - legalábbis látványra - megoldja az emiatt komplexusokkal küzdő férfiak problémáját - írja a Bors.

A Shock Jock Flirt Brief with Male Features névre hallgató ruhadarab nagyobb önbizalmat adhat viselőjének, ugyanis a nagyobb férfiasság látszatát kelti, ha csak vizuálisan is. A 90 százalék pamutból és 10 százalék rugalmas műanyag szálakból készült alsó a meglévőnél mintegy 5 centiméterrel testesebb nemi szervet kölcsönöz a viselőjének.

Forrás:andrewchristianshop.com
Forrás:andrewchristianshop.com


A ruha tervezője abból a feltevésből indult ki, hogy ha a nők viselhetnek push up melltartót, akkor a férfiak miért ne kérkedhetnének a valóságosnál domborúbb látvánnyal. Emellett egészségügyileg sem elhanyagolható szempont, hogy a találmány egyben védőburkot is képez az érzékeny szerv köré.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korábban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.